Vinduespolering af professionel vinduespudser

​Trænger din boligforening eller din virksomhed til at få pudset vinduer? Hos JR Servicefirma har vi mange års erfaring med vinduespolering på alt fra trappeopgange til højhuse på hele Amager, Frederiksberg og i resten af København.

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig og dine vinduer, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi synes, alle fortjener nypolerede vinduer - det er bare flottere, og så giver det desuden et mere professionelt og ordentligt udseende på din bygning.

Store og små vinduespoleringsopgaver

Vi tilbyder effektiv vinduespolering i alt fra små butikker til store kontorhuse, fra institutioner og offentlige bygninger til boligforeninger og parcelhuse.

Vi er derfor klar til at tilbyde jer en professionel løsning, når det kommer til vinduespolering.

Det er ikke sikkert, du har tid til selv at pudse dine vinduer i arbejdstiden - det har de færreste. På samme tid er det også de færreste, der ønsker beskidte ruder, som man næsten ikke kan se ud af. Det kan du nemt og hurtigt løse ved at benytte dig af et professionelt firma til vinduespolering.

Stribefri vinduespolering

Hos JR Servicefirma bruger vi AquaClean til vinduespolering, som effektivt fjerner snavs fra vinduer uden at efterlade striber.

Samtidig efterlader det overfladen steril uden brug af kemikalier, og derved holdes overfladen ren i længere tid. Det højteknologiske filtersystem laver almindelig vand om til en effektiv rensevæske uden sæbe eller kemikalier.

Vi passer på dine vinduer og giver dem den allerbedste behandling. Du skal blot kontakte os og fortælle om dine behov - nemmere bliver det ikke.

Ønsker du fast service?

Vi kommer gerne ud og polerer dine vinduer en enkelt gang, hvis det er det, du ønsker. Har du derimod et ønske om en fast aftale, tilbyder vi også fast polering af vinduer, så du altid er sikker på, at dine vinduer er rene og flotte.

Det er en service, som mange virksomheder foretrækker, da man så kan koncentrere sig om andre mere arbejdsrelevante ting.

Få en fast aftale om pudsning af vinduer og glasfacader på Amager, Frederiksberg eller i resten af København

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi hjælper kun erhvervskunder og boligforeninger

Sidder du som privatperson og tænker, at du gerne ville nyde godt af vores service, kan vi desværre ikke hjælpe. Som udgangspunkt leverer vi kun polering af vinduer til erhverv og boligforeninger. Her leverer vi vinduespolering, når du vil, hvor du vil, og hvor hyppigt du vil.

Hvad koster polering af vinduer?

Ønsker du priser på vores service, skal vi kende omfanget af den opgave, du vil have os til at løse. Det er et spørgsmål, om der er tale om få butiksvinduer, eller vinduer i en stor erhvervsbygning, samt om, hvor hyppigt du ønsker polering. Først når vi kender dine ønsker, kan vi udforme et godt og konkurrencedygtigt tilbud til dig.

Du skal vide, at vores service altid er i top, og at vi lever af tilfredse kunder. Du kan være sikker på, at vi altid yder vores ypperste i de opgaver, vi løser.

Så ønsker du flotte, velpolerede vinduer i din erhvervsbygning, skal du kontakte os.

Kontakt din vinduespudser nu og få en flot vinduespolering

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig og dine vinduer, eller ønsker du blot en pris på vores ydelser? Ring til os allerede nu på telefon 21 20 30 03, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Udfra dette lægger vi en plan for det videre forløb. Vi ser frem til at polere dine vinduer, så de står skarpt og professionelt året rundt.

Vinduespolering i København

Det er også muligt at pudse vinduer og facader i højden uden brug af stige eller lift.​​

Skal vi ringe dig op med et GRATIS tilbud?

Udfyld kontaktformularen herunder og vi ringer dig op hurtigst muligt​

 
 
 
Bliv ringet op: 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

JR-Servicefirma står for drift & vedligeholdelse af ejendomme.

Vi har i over 28 år tilbudt ejendomsservice og rengøring.

​CVR: 36916087

Kontakt

Leifsgade 11, 

230​0 København S​